GFH Giro Portalen


GFH Giro is een aanbieder van diverse beleggingsproducten en beheert de rekeningen van haar klanten in een participanten-administratie. Luminis heeft hiervoor een nieuwe applicatie gerealiseerd, inclusief responsive webportalen voor zowel klanten als tussenpersonen. Hierdoor hebben klanten op ieder moment en op elk device een actueel beeld van hun beleggingsportefeuille en kunnen zij aanpassingen snel en simpel doorvoeren, terwijl tussenpersonen hun klanten optimaal kunnen adviseren.
Het systeem ondersteunt de medewerkers van GFH Giro o.a. bij het verwerken van banktransacties, het opstellen van orderboeken voor de aandelenhandel en het afhandelen van alle communicatie met haar klanten.

“Luminis is vanaf de start betrokken bij het project en kreeg de vrije hand in het interactie-ontwerp, de architectuur en de technologiekeuze. Als software architect was dit voor mij een perfecte case om aan te tonen wat voor kwaliteit en ontwikkelsnelheid mogelijk zijn met moderne Microsoft ontwikkeltools in combinatie met web-frontend-technologie.”

Alex van Beek, Software-architect Luminis Arnhem.