Diensten

Altijd het verschil willen maken. Dat is hoe wij ons werk doen. Wij ontwikkelen en verbeteren systemen die slimmer en sneller zijn, die naadloos gekoppeld kunnen worden met andere systemen en die meer kunnen dan wat u nu nodig heeft. Met onze diensten helpen wij uw business vooruit.

Hoe wij werken

‘Samen met klanten ondernemen’ en ‘delen is vermenigvuldigen’. Die twee principes zijn de fundamenten van onze organisatie en kenmerkend voor onze werkwijze. Beide uitgangspunten komen voort uit onze overtuiging dat meer mensen altijd meer weten dan één.

Samen met u ondernemen

Dat we samen met klanten ondernemen, is iets anders dan ‘u vraagt, wij draaien’. Wij werken ‘agile’, waarbij we als gelijkwaardige partners met medewerkers van uw bedrijf in één projectteam zitten. Om snel te kunnen schakelen, hebben zij een mandaat om besluiten te nemen, zonder steeds ruggenspraak te hoeven houden. Kenmerkend voor onze aanpak is daarnaast dat we projecten in hapklare brokken opleveren, stap voor stap. Geen big bang na maanden radiostilte, met het risico dat het niet is geworden wat u wilde. Maar steeds een kleine oplevering of aanpassing, zodat u telkens weer kunt bijsturen.

Kennis delen, open source

Door kennis te delen versnel je ontwikkelingen, omdat mensen zich uitgedaagd voelen verbeteringen aan te dragen. Daarom leveren wij actief bijdragen aan een open source community als Amdatu en organiseren we conferenties als DevCon. en Brain Upgrades over onderwerpen als Java 9. Ook publiceren we boeken, blogs en whitepapers over tal van actuele IT-onderwerpen. Daarnaast zijn we actief op social media. De feedback die we hiermee ophalen, helpt ons verder, zodat we nog betere producten kunnen ontwikkelen.